Мед Атлант

Онкохвора Оксана Кваснишин просить про допомогу: Якщо я зупинюсь – всі зусилля були марними

Прикарпатська журналістка Оксана Кваснишин, яка бореться з раком, звернулася до всіх небайдужих з вдяністю та проханням про допомогу.

Привіт. 2 жовтня мене прокапали і зробили обстеження. Цього разу хімію відмінили. Капали лише «Авастин» – препарат, який закріплює лікування і запобігає рецидиву. Залишилось ще 15 таких курсів через кожних три тижні, а це затягнеться десь до жовтня наступного року. Результати КТ я дізнаюсь 24 жовтня, коли буде наступна процедура. Від того, що вони покажуть буде залежати чи додадуть до лікування хіміотерапію. Молю Бога, щоб ні. Дуже впав гемоглобін і тромбоцити. Пробуємо підняти соками і таблетками.
Дякую вам всім за допомогу і молитви! Я не знаю, як віддячити за те все, що ви для мене робите. У голові перебираю десятки варіантів: благодійність, психологічна підтримка онкохворих, допомога у розвитку хоспісу… Не знаю… Працювала б у цьому напрямку, але поки маю ще так мало сил. Хочу, щоб моє життя було врятовано не марно. У нас залишилось грошей ще на одне капання, яке буде 24 жовтня. Що буде далі я боюсь уявити. Назад дороги немає. Якщо я зупинюсь – всі зусилля були марними… Стараюсь не думати про погане, але це дуже важко, коли твоє життя залежить від грошей. Вартість кожної процедури – 1383 євро. Загалом ще потрібно 19 362 євро. Дякую всім, хто мене підтримує. Будь-яким способом. Щастя всім вам! Люблю вас!

Реквізити для допомоги: 

– гривнева картка “Приватбанку” 5168 7427 0030 5794 (Говера Володимир Антонович) – чоловік Оксана Кваснишин

– Переказ – Western Union або MoneyGram – Volodymyr Govera, Ukraine, Ivano-Frankivsk (будь ласка, після переказу коштів, напишіть номер і суму переказу та ім’я відправника) Vova Govera

Онлайн сервіси для збору коштів:

https://www.gofundme.com/OksanaKvasnyshyn
(Знімає 7,9% з отримувача + 0,3с за переказ)

https://www.youcaring.com/oksanakvasnyshyn (Знімає з отримувача 3%)

PayPal [email protected] – Oksana Krasulya (з позначкою “на лікування Оксани Кваснишин”)

А також переслати кошти Oksana Krasulya через фейсбук-повідомлення (лише для жителів США).

Світлина від Оксани Кваснишин.

Світлина від Оксани Кваснишин.

Читайте також: Онкохвора франківська патрульна і молода мама Мар`яна Гавриляк просить про допомогу. РЕКВІЗИТИ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...