Мед Атлант

У Франківську легковик збив пішохода, а в Делятині водій влетів у паркан і втік з місця ДТП

В Івано-Франківську, 8 жовтня, трапилася ДТП: водій легковика наїхав на пішохода. 10 жовтня, у Делятині невідомий водій врізався у паркан.

У м. Івано-Франківськ на вул. Євгена Коновальця водій автомобіля “Шевроле Авео”, рухаючись в напрямку дитячої лікарні, проявив неуважність, внаслідок чого допусти наїзд на пішохода. Водій – житель м. Івано-Франківська, йому 32 роки. Потерпілий також з Івано-Франківська, йому 71 рік. Встановлено, що пішохід переходив проїжджу частину дороги поза межами пішохідного переходу. Внаслідок наїзду пішохід отримав тілесні ушкодження та госпіталізований до Івано-Франківської ОКЛ. Про це МІСТУ повідомили в Управлінні з питань цивільного захисту ОДА.

У Делятині сталася ДТП, винуватиць якої втік з місця події. Старший інспектор управління превентивної діяльності ГУНТ в області Зорина Кричко повідомила МІСТУ, що водія розшукують правоохоронці.

Відтак, сьогодні близько 05:30  у поліцію звернулася мешканка та повідомила, що автомобіль “Ауді” в`їхав у її огорожу. Слідчо-оперативна група прибула на місце. Там знаходився пошкоджений автомобіль, але водія не було. Крім того, у поліції немає інформації про потерпілих під час ДТП. Принаймні, досі ніхто не звернувся ні до поліції, ні до лікарні. Водія розшукують. За попередньою версією правоохоронців водій, виїжджаючи із повороту не впорався з керуванням і врізався у паркан.

Фото в оперативному чаті Auto Life IF.

Нагадаємо вчора, 9 жовтня, сталася ДТП у Франківську: водій влетів у легковик та втік з місця події

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...