Мед Атлант

У Надвірній учень застосував перцевий балончик у школі, постраждала 14-річна дівчина

Такий інцидент стався у школі, що на вул. Чорновола. На місце прибули рятувальники, адже поступило повідомлення, що у школі відчутний запах газу. Згодом до школи приїхали і поліцейські.

11 жовтня о 08.27 від директора ЗОШ поступило повідомлення про те, що на першому поверсі школи, відчутний запах газу. По прибутті на місце події встановлено, що невідомою особою (попередньо одним із учнів ЗОШ) було застосовано перцевий балончик. Про це МІСТУ повідомили в Управлінні з питань цивільного захисту ОДА.

В терміновому порядку проведено евакуацію учнів на територію стадіону школи та проведено провітрювання приміщень школи. Внаслідок даної події учениця ЗОШ, громадянка 2003 року народження, отримала отруєння перцевим газом (алергічну реакцію). Її каретою ШМД госпіталізовано до Надвірнянської дитячої лікарні. Стан постраждалої стабільний. Працівниками Надвірнянського відділу поліції проводиться розслідування щодо встановлення винної особи по даному факту.

Читайте також: Бійка в “Ельдорадо”. Кримінальне провадження, де фігурували франківські патрульні та компанія депутата, закрили

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...