Мед Атлант

Історичну вулицю у середмісті Івано-Франківська відкрили після ремонту. ФОТО

Завершився капітальний ремонт маленької історичної вулиці Тринітарської, що в середмісті Івано-Франківська.

Урочисто перерізав червону стрічку міський голова Руслан Марцінків

Думаю, що франківцям вулиця сподобається. Тішуся, що роботи зроблені вчасно, якісно. Дякую департаменту житлового, комунального господарства та благоустрою за втілений проект

На урочистому відкритті заспівала місцева співачка Оксана Король.

Перед початком робіт комунальники замінили підземні комунікації. До облаштування вулиці кажуть, що підійшли творчо. Старалися, аби вигляд вулиці гармоніював із історичною забудовою навкруги. Яка ще збереглася. Зокрема, в облаштуванні тротуарів  використали існуючу на вулиці бруківку – “трилінку”.  Тротуари та проїжджу частину облаштували в один рівень, щоб забезпечити доступність для маломобільних груп населення.

Крім того на вулиці встановили дощівку та зовнішнє освітлення, яких досі не було. Нові вуличні меблі, додаткове озеленення та оригінальні каналізаційні люки з символікою міста.

 

Подібна реконструкція триває і на ще одній маленькій вулиці – Станіславській. Її також облаштують шестигранною бруківкою, змонтують лавочки, встановлять смітники. Після реконструкції вулиця Станіславська стане повністю пішохідною.

Додамо, що триває і велика реконструкція  площі Міцкевича та примикаючої до неї вулиці Лесі Українки. Її завершення буде залежати від погодних умов.

Читайте також: Буде погода – буде зроблено: головний комунальник Франківська про терміни завершення ремонту у середмісті

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...