Мед Атлант

Відомі блогери розповіли франківцям, як здобути популярність в соцмережі “Інстаграм”. ФОТО

Сьогодні, 14 жовтня, в Івано-Франківську стартувала найінстаграмніша подія осені #Інстадень. Найпопулярніші блогери західної України зібрали аудиторію бажаючих послухати, як здобути популярність в соцмережі та зуміти заробити на акаунті з сотнями тисяч підписників.

Серед спікерів: тернопільська блогерша Аліна Френдій @alina_frendiy, яка розповіла аудиторії про те, з чого варто стартувати у створенні популярного акаунту.

Франківська блогерша Саша Пустовіт @sashaabo, акаунт якої зібрав 136 тисяч підписників.

Саша розповіла, що на створення акаунту її надихнув чоловік – шоумен і популярний блогер Ігор Пустовіт.

У своєму акаунті мами-блогера @sashaabo розповідає про себе, свої улюблені місця, виховання дитини, стосунки, саморозвиток.

Коли я лише народила дитину, більшість тем було про виховання і будні молодої матері, проте згодом я зрозуміла, що лайфстайл теми збирають більшу кількість підписників, – розповіда Олександра Пустовіт.

Дівчина поділилася з аудиторією секретами створення правильних інстаграм-світлин та коротких stories.

Інстадей триватиме сьогодні до 19:00. Попереду ще виступи популярної франківської блогерши Тані Самбурської @_samburska, яка розповість про ідеальне селфі, львів’янина Леоніда Мартинчика @leonid.martynchyk, який поділиться з аудиторією секретами створення атмосферного інстаграму. Наприкінці аудиторія почує виступ відомої бізнес-тренера Людмили Калабухи, яка презентує на події свою книгу “Почніть говорити “Ні”. Закриє #Інстадей вручення подарунків від організатора події Оксани Мельник.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...