Мед Атлант

За минулу добу під колеса автомобілів потрапило троє прикарпатців

За минулу добу, 14 жовтня, під колесами автомобілів травмувалося троє людей. Двоє – з Івано-Франківська і коломиянин.

Про це йдеться у щотижневій оперативній інформації НС ОДА.

14 жовтня о 14:00 в Івано-Франківську по вул. Галицька, неподалік моста через річку Бистриця-Солотвинська, водій автомобіля “Субару Форестер”, рухаючись у крайній правій смузі руху проявив неуважність та здійснив наїзд на пішохода – 85-річну жительку Івано-Франківська, яка переходила проїжджу частину дороги поза межами пішохідного переходу. Внаслідок ДТП пішохода доставлено в МКЛ №1 з тілесними ушкодженнями.

О 14:55 в Івано-Франківськуу по вул. Військових Ветеранів водій невстановленого транспортного засобу, зі слів потерпілого можливо “Мерседес ВІТО” (точної марки та номерного знаку не запам’ятав), неподалік Піонерського парку проявив неуважність та здійснив наїзд на пішохода – 15-річного жителя м. Тисмениця, який переходив дорогу в межах пішохідного переходу. Водій запропонував потерпілому надати медичну допомогу, однак він відмовився. Пізніше пішохід відчув біль у нозі та звернувся у лікувальний заклад із діагнозом пошкодження зв’язок правого гомілково ступневого суглобу.

О 12:19 в м. Коломия по вул. Чайковського 69-річний водій, керуючи автомобілем «ВАЗ 21043» проявив неуважність, не впорався з керуванням та допустив наїзд на пішохода – 54-річну жительку с. П’ядики, яка йшла по тротуару зліва по ходу руху автомобіля. Внаслідок ДТП пішохід госпіталізована у Коломийську ЦРЛ.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...