Мед Атлант

Читайте у новому номері журналу “Місто”!

Розслідування, провокації, репортажі, актуальні інтерв’ю… Новий №11 журналу “МІСТО” вже у продажу:

Чесні, некорумповані та готові до істотних змін. Після переатестації правоохоронців пройшов рік. Однак службовці в погонах, котрих мали б звільнити, продовжують працювати. А їхні статки подекуди не відповідають офіційним доходам. Читайте матеріал – Правоохоронна реформа: дорогі авто й квартира у центрі міста.

Гаманець завтовшки близько міліметра і розміром у півдолоні. Він здатний берегти і сорок копійок, і 50 тисяч доларів. Пластикова картка впевнено входить у наше життя. Та чи безпечніша вона за гаманець? Провокації від журналістів “МІСТА”.

Татуаж, пірсінг чи банальний манікюр. Більшість з бюті-процедур несуть в собі небезпеку. За умови, якщо у салоні не дотримуються правил стерилізації. Які захворювання можна підхопити в індустрії краси – читайте на сторінках “МІСТА”.

Він володіє рідкісним даром – талановито грати роль мовчки, лише поглядом. Народний артист України Сергій Романюк родом із Кривого Рогу, але називає себе іванофранківцем. Чому не ходить до Франківського драмтеатру, яка роль була найскладнішою і що заради неї мусив зробити – в ексклюзивному інтерв’ю на шпальтах журналу.

ВІДЕАНОНС:

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...