Мед Атлант

В Яремче відремонтували один із корпусів дитячого санаторію. ФОТО

В санаторії «Прикарпатський», де тривають ремонтні роботи, урочисто відкрили новий спальний корпус на першому поверсі.

Розпочали з освячення й подяк. За зроблену справу колективу санаторію висловив вдячність його головний лікар Роман Мельник. Саме працівники санаторію самотужки зробили більшість ремонтних робіт, – повідомляє “Яремчанський вісник”.

Треба було бачити корпус до ремонту, його жахливий стан, – розповідає Роман Михайлович. – А сьогодні ми з гордістю можемо сказати, що найменші дітки, які приїжджають до нас, у задовільних умовах проходитимуть реабілітацію. Чужих дітей не буває, це діти з усієї України, а ми сьогодні створюємо певний імідж у їхніх серцях і хочемо, щоб вони з найкращими враженнями їхали звідси. У цей корпус найчастіше заходять мами, тому теж хотілося б, щоб вони оцінили. Це заслуга хорошого колективу, з яким ми спільно проходимо цей шлях, за що я пишаюся ними, – висловився Мельник.

Санаторій “Прикарпатський” є державним лікувальним закладом у структурі МОЗ. Лікують тут неспецифічні захворювання легень та туберкульоз органів дихання.

Нагадаємо, в 2013 році прокуратура виявила неналежні умови для проживання та оздоровлення дітей у санаторію “Прикарпатський”, що в Яремче. Прокуратура вимагала усунути виявлені в цьому закладі порушення та притягнути до відповідальності винних осіб. В 2009 році в одному з корпусів санаторію відбулася пожежа.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...