Мед Атлант

Вихідні у франківських копів: 20 водіїв у стані сп`яніння і ДТП п`яного керманича служби охорони. ФОТО

За вихідні франківські патрульні зафіксували 20 випадків керування у стані сп’яніння. Також трапилася ДТП за участі п`яного водія служби охорони.

У ніч на 16 жовтня патрульні поліцейські виявили 11 водіїв, які керували у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння або відмовилися від проходження медичного огляду. А за дві доби адміністративні протоколи за ст. 130 КУпАП (керування у стані алкогольного сп’яніння) склали на 20 водіїв.
Наприклад, вночі на вулиці Вовчинецькій скутерист не виконав вимогу про зупинку й спробував утекти дворами. Та йому не пощастило – чоловік поїхав прямо на піший патруль, який у той час був у дворі. На водія склали протоколи за ст. 130 КУпАП, ст.т 122-2 (невиконання вимоги про зупинку) та винесли постанову за ч. 2 ст. 126 КУпАП (керування особою, яка не має такого права).

У прес-службі патрульної поліції інформують, що впродовж 9 місяців 2017 року патрульні склали 913 протоколів за ст. 130 КУпАП.

Та це ще не все. Як повідомили очевидці, на вулиці Новгородській 63-річний водій “Рено Логан” здійснив ДТП з автомобілем “Форд”. Свідки кажуть, що водій мав явні ознаки сп’яніння і упевнені, що це водій служби охорони “Граніт”. Речник УПП у м. Івано-Франківську підтвердив цю інформацію. Каже, у крові водія було 2,10 проміле. На водія склали протоколи за Ст. 124 (ДТП) та Ст. 130 КУпАП.

Нагадаємо, вчора у Франківську п`яний хлопець вчинив хуліганські дії і потрапив у військкомат.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...