Мед Атлант

Організатори “Молодь і влада” розповіли про особливості цьогорічного проекту

Сьогодні, 18 жовтня, в Івано-Франківську відбулась прес-конференція з нагоди початку проекту “Молодь і влада”.

Проект “Молодь і влада” успішно реалізується в Івано-Франківську вже протягом кількох років. Його мета – залучити до роботи в органах місцевого самоврядування молодих людей та самореалізувати резерв молодих та кваліфікованих кадрів.  Молоді франківці мають змогу пройти 2-місячне стажування в апараті міської ради. Стажери можуть обрати напрями стажування: соціальний, освітній, юридичний, соціально-аналітичний, культурний та інші.

Організатори розповідають, що цьогоріч проект планують вдосконалити, зокрема, збільшити кількість заходів, несподіванок, які б стимулювали стажерів. Також нововведенням стане школа активного громаднянина та дебатний клуб, тобто інтелектуальний та особистісний розвиток студентів шляхом гри в дебати.

Важливо, що цей проект не тільки залучає, але й дає знання про внутрішній порядок місцевого самоврядування. Також добре, що можна вибрати департамент і зробити вибір. Закликаю всіх брати участь, – зазначив міський голова Руслан Марцінків.

Секретар Івано-Франківської міської ради Оксана Савчук каже, що покликання цього проекту у здобуванні навиків.

Вірю в те, що кандидати будуть активними, почнуть обговорення створення молодіжного центру. Потрібно повірити у свої сили, заповнити анкету, пройти стажування, а далі все залежить від кожного, – відзначила Оксана Савчук.

Для участі у проекті потрібно буде заповнити електронну форму або ж звернутись у 108 каб. МВК (вул. Грушевського, 21). Після цього чекати на дзвінок-запрошення на співбесіду. Заявки прийматимуть ???протягом наступних 2 тижнів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...