Мед Атлант

На Прикарпатті пенсіонерка з односельчанкою самостійно затримали двох грабіжників

Нещодавно до чергової частини Коломийського відділу поліції звернулася 74-річна жителька одного із сіл району. Пенсіонерка повідомила правоохоронцям, що спільно з односельчанкою затримала двох грабіжників, які викрали гроші з її будинку.

Отримавши повідомлення, правоохоронці негайно виїхали на місце події, де задокументували вчинення грабежу та проведеними заходами встановили осіб зловмисників — це 20-річний молодий чоловік та його 16-річна знайома, жителі Закарпатської області.

Як з’ясували поліцейські, зловмисники, проходячи повз будинок потерпілої, зайшли на подвір’я, та, побачивши, що вхідні двері до помешкання були відчинені, а господарів не видно, зайшли до кімнати, викрали гаманець господині, в якому було 17 тисяч 500 гривень.

 Тим часом, почувши шум, господиня, котра була у дворі, вийшла та помітила як із хати виходить двоє невідомих. З’ясувавши, що пропали гроші, жінка вибігла слідом за ними і побачила як непрохані гості сідають у автомобіль та намагаються втекти. Проте потерпіла не розгубилася, а побачивши односельчанку за кермом автомобіля, попросила їх негайно наздогнати. Вже за кілька хвилин жінки не дали змоги зловмисникам утекти та викликали поліцію.

У скоєному лиходії зізналися, грошові кошти правоохоронці в них вилучили та повернули власниці.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження. Триває слідство, повідомляють в СК ГУНП в Івано-Франківській області.

Читайте також: На Івано-Франківщині чоловік зґвалтував сина своєї подруги

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...