Мед Атлант

На Прикарпатті у двох чоловіків виявили марихуану

За минулу добу в жителя Калуша та Яремчанщини правоохоронці виявили наркотичні речовини. В обох випадках стосовно прикарпатців за зберігання наркотичних речовин  розпочато кримінальне провадження.

Вчора, 18 жовтня, на одній із вулиць міста Калуш поліцейські викрили підозрілого 33-річного місцевого мешканця, у якого при поверхневому огляді виявили та вилучили згорток із вмістом подрібненої речовини рослинного походження. Речовина зеленого кольору і ззовні схожа на «марихуану». Про це повідомили у секторі комунікації ГУ Національної поліції в Івано-Франківській області. Як пояснив правоохоронцям чоловік, наркоречовину він зберігав для власного споживання.

Того ж дня, 18 жовтня, в с. Микуличин Яремчанської міської ради правоохоронці під час несення служби на маршруті патрулювання зупинили автомобіль марки «ВАЗ -21099». При перевірці документів один із пасажирів надмірно хвилювався, чим привернув до себе увагу працівників поліції. При поверхневому огляді в кишені куртки поліцейські виявили та вилучили шість паперових згортків з сухою подрібненою речовиною. Вона схожа на «марихуану» як і в першому випадку. Як пояснив чоловік, рослинну речовину знайшов у лісі та зберігав для власного споживання.

Відомості за цими фактами внесено до ЄРДР та розпочато кримінальне провадження за вчинення правопорушень пов’язаних із незаконним обігом наркотиків. Проводиться слідство.

Нагадаємо, в автомобілі нетверезого франківця правоохоронці виявили два мішки наркотиків. ФОТО

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...