Мед Атлант

Руслан Марцінків: Я вже передбачаю, що нам не вистачить коштів на медицину

Сьогодні, 19 жовтня, відбулося засідання виконавчого комітету Івано-Франківської міськради.

Під час засідання члени виконкому проголосували за винесення на затвердження сесії міської ради рішення «Про затвердження Стратегії розвитку міста Івано-Франківська до 2028 року».

Стратегію було розроблено спільно з проектом ПРОМІС та з урахуванням думки громадськості. Для створення цієї програми було пророблено багато роботи й визначено 4 основних напрямки: підтримка інвестицій та розвиток бізнесу, підвищення енергоефективності, відкритість влади та якісна освіта та медицина міста.

Ми не можемо гарантувати хорошу медицину й освіту, адже це за державною владою, яка зараз все реформує. Сьогодні було ухвалено ще одну «реформу».  Подивимося, на той комфорт, який нам обіцяють. Але я вже передбачаю, що нам не вистачить коштів на медицину. Тому готуємося до найгірших часів у цій сфері. Так виглядає, що ми тільки пігулки будем виписувати. Але ми не віддамо лікарні. Ті, хто писав реформи, далекі від реальності,  – сказав Руслан Марцінків.

На думку міського голови, під час розробки Стратегії розвитку міста треба враховувати наші реалії й дух міста.

Й у наших силах створити таке місто, яке було б комфортним для всіх його мешканців. Місто, куди б приїздили гостювати люди зі Львова чи Харкова, а хотіли залишитися тут назавжди.

Читайте також: Верховна Рада схвалила медреформу Уляни Супрун, але із змінами

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...