Мед Атлант

Виконком вирішив, що пенсіонери за віком входитимуть у 3 пільгові місця в маршрутках до 10-ї та після 16-ї години

Сьогодні, 19 жовтня, під час засідання виконавчого комітету Івано-Франківської міськради було вирішено внести зміни до рішення виконавчого комітету міської ради від 04.06.2014р. № 243.

Як зазначив заступник керівника управління транспорту і зв’язку Івано-Франківська Андрій Гіглюк, пропонується внести зміни в п. 3 рішення виконавчого комітету міської ради від 04.06.2014р. № 243 «Про тарифи на проїзд у міському пасажирському транспорті загального користування», виклавши його у наступній редакції: “Безоплатне перевезення пенсіонерів та пільгових категорій громадян приватними перевізниками, що здійснюють перевезення на міських автобусних маршрутах загального користування на підставі договору, з 10.00 год. до 16.00 год. здійснювати без обмежень, до 10.00 год. та після 16.00 год. безоплатне перевезення пенсіонерів та пільгових категорій громадян здійснювати у кількості 3 пільгових місця в кожному транспортному засобі який обслуговує міські автобусні маршрути загального користування міста Івано-Франківська”.

Цим рішенням ми узаконюємо, що пенсіонери за віком також входять у ці 3 пільгових місця, – сказав Андрій Гіглюк.

Йдеться про те, що приватні перевізники на міських автобусних маршрутах часто відмовляли у перевезенні пенсіонерів за віком до 10.00 год. та після 16.00 год. Мотивуючи свої відмови тим, що вони не входять у 3 пільгові місця, а можуть їздити без обмежень лише з 10-ї до 16-ї.

Міський голова Руслан Марцінків поцікавився, як будуть карати перевізників, які не виконуватимуть рішення. Адже люди дзвонять на 15-80, скаржаться.

Відповідно до всіх звернень і письмових заяв скаржників буде підтверджено факт порушення, тоді буде накладена фінансова санкція у розмірі 850 гривень на перевізника, – зазначив Гіглюк.

Завтра продовжується «Чорна п’ятниця». Тому готуйтеся, – відповів міський голова.

 Читайте також: Чорна п’ятниця Руслана Марцінківа. Мер разом з франківцями півгодини чекав маршрутку. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...