Мед Атлант

Для кращого забезпечення правопорядку на Прикарпатті запрацює “Громадська варта”

Про шляхи співпраці правоохоронних органів з представниками від громадських спілок з числа учасників АТО Прикарпаття та органів влади говорили сьогодні під час зустрічі в Івано-Франківській обласній держадміністрації, яка відбулася за ініціативи та підтримки голови ОДА – Олега Гончарука.

Про це інформує МІСТО з посиланням на сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

Як зауважив Олег Гончарук, забезпечення правопорядку на території області потребує конструктивних та консолідованих дій як органів влади, так і представників громадськості. Адже на Прикарпатті часто проводяться різноманітні багатолюдні заходи, під час яких можуть вчинятися різного роду правопорушення та провокації.

Незважаючи на складну економічну і політичну ситуацію в державі, кожен має право на спокійне життя у мирному місті, – наголосив очільник області. – Тож, задля упередження вчинення будь-яких неправомірних дій, та з метою забезпечення правопорядку на Прикарпатті запрацює проект «Громадська варта», який об’єднає правоохоронні органи та громадські організації учасників антитерористичної операції.

Варто додати, що реалізувати проект запропонував начальник Головного управління Національної поліції в області Віктор Шкутов. За його словами представники громадських організацій долучатимуться до роботи проекту виключно на громадських засадах та спільно із правоохоронцями забезпечуватимуть правопорядок під час різноманітних масових заходів та святкувань.

Крім того, зауважив Віктор Шкутов:

Така співпраця і взаємодопомога з боку громадських організацій потрібна поліції задля покращення безпеки та спокою громадян. При залученні громадських спілок люди більше довірятимуть діям поліцейських, а ми, у свою чергу, заручимося підтримкою влади та професійною допомогою учасників АТО, адже ці хлопці володіють навичками та мають відповідний досвід. Сподіваюся, що запропонований проект «Громадська варта», який об’єднає правоохоронців і громадські спілки, зокрема з числа учасників антитерористичної операції, найближчим часом буде реалізовано і він завдяки підтримці влади запрацює для безпеки і спокою людей. Я дякую за розуміння і підтримку кожної із сторін.

Читайте також: Рік роботи і більше 7 мільйонів з міського бюджету. На сайті міської ради оприлюднили звіт діяльності КП “Муніципальна варта”

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...