Мед Атлант

Трьох пішоходів збили на дорогах Прикарпаття за добу

За минулу добу в області у ДТП постраждали троє пішоходів.

Про це інформує МІСТО з посиланням на управління цивільного захисту ОДА.

19 жовтня о 10:30 год. дорожньо-транспортна пригода, у якій постраждала пішохід, трапилася у місті Коломия. Водійка автомобіля «Seat Ibiza», 36-річна жителька с. Пійло Калуського району, допустила наїзд на 21-річну коломиянку, яка раптово вибігла на проїзну частину дороги із-за маршрутного автобуса. В результаті ДТП пішохід отримала тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку і доставлена в Коломийську центральну районну лікарню.

Того ж дня о 20:36 год. ДТП сталася у смт. Верховина. Водій автомобіля ”Чері Амулет”, 26-річний місцевий житель, вчинив наїзд на 41-річну жінку, в результаті чого вона отримала тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, ссадин і синців. Потерпіла доставлена до Верховинської центральної райлікарні.

Ще одна ДТП о 21:15 год. трапилося 19 жовтня у Коломиї. Водій автомобіля «Nissan Sunny», 40-річний місцевий житель, допустив наїзд на 41-річного коломиянина.  В результаті ДТП пішохід отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійні рани обличчя і доставлений в Коломийську ЦРЛ.

Читайте також: Небайдужі франківці затримали п`яного водія, який вчинив ДТП, був без документів і тікав. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...