Мед Атлант

Для понад 350 військовозобов’язаних прикарпатців провели Єдиний стрілецький день. ФОТО

Вчора, 20 жовтня, провели Єдиний стрілецький день з особовим складом організаційного ядра підрозділів територіальної оборони, що формуються військовими комісаріатами області.

Стрілецький день відбувся на полігоні військової частини 3072 у с. Старий Лисець Тисменицького району.

Понад 350 військовозобов’язаних учасників навчань з Богородчанського Верховинського, Галицького, Городенківського, Коломийського, Косівського, Надвірнянського, Рогатинського, Снятинського та Тлумацького районів отримають необхідні знання, уміння та навички з володіння тією зброєю та технікою, яку необхідно реально використовувати при організації захисту нашої країни.

Міська Асоціація учасників АТО також долучилася до навчань. Про це написав у фейсбук голова Василь Андріїв.

На полігоні, що у Лисці були відточені навики стрільби, тактичної медицини, бойове залагодження тактичних груп. Такі заходи важливі, адже більшість членів організації перебувають в оперативному резерві першої черги, та за будь якої загрози мають стати на захист мирних громадян і бути беззаперечним, основним гарантом безпековості міста та області. Ми повинні системно відточувати військову майстерність і бути готовими до будь якого розвитку подій на нашій території в тому числі підкріплювати позиції побратимів на Східному фронті. Тільки спільно і разом..!, – йдеться у повідомленні Василя Андріїва.

Читайте також: Що ж ви творите, судді і прокурори? Відсторонення франківського патрульного через екс-міліціонера підірвало соцмережу

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...