Мед Атлант

Начальник прикарпатського автодору показав, як ремонтують дороги в області. ФОТО/ВІДЕО

На Прикарпатті продовжують ремонтувати дороги. На деяких ділянка ремонт підходить до завершення.

Про це начальник Служби автодоріг в Івано-Франківській області Василь Буджак написав у фейсбук. Відтак, від 16 жовтня і до 20 жовтня начальник Автодору описував ситуацію на дорогах області. Також ділився світлинами-підтвердженнями.

Пише, що на дорозі Т0905″Делятин- Раківчик” і в протяжності до дороги Н 10 “Стрий-Мамалига” завершувалися роботи по укладанню нижнього вирівнюючого шару асфальтобетону.

Поблизу межі Коломийського і Городенківського районів на дорозі Р24 Татарів-Кам’янець-Подільський інженер-інспектор та працівники лабораторії Служби автодоріг провели товщину і міцність основи дорожнього одягу та нижнього вирівнюючого шару асфальтобетону.

Також цього ж тижня розпочався поточний середній ремонт дороги Т0905″Делятин-Раківчик”. Ремонт триває на ділянці примикання до відремонтованої дороги національного значення Н10 Стрий-Мамалига.

Ремонтні роботи продовжилися на дорозі загального користування місцевого значення “Озеряни-Рожнів” у Гвіздці. Дорожна бригада фірми “Явсон” за кошти Державного бюджету укладає нижній вирівнюючий шар крупнозернистого асфальтобетону. Крім того, громада селища за кошти місцевих підприємців власними силами монтують бордюрний камінь.

Нагадаємо, у Крихівцях облаштовують острівці безпеки на пішохідних переходах. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...