Мед Атлант

У Франківську відзначать грошовими нагородами переможців конкурсу фентезі-оповідань “Брама”

У суботу, 28 жовтня, в Івано-Франківську відбудеться церемонія нагородження переможців літературного конкурсу фентезійних оповідань “Брама”.

Церемонія нагородження стане завершальною подією дводенного Всеукраїнського фестивалю фентезі “Брама”. На конкурс надійшло понад півтисячі робіт українською мовою. Переможці конкурсу отримають грошові премії в розмірах десяти, п’яти та двох з половиною тисяч гривень.

На церемонії будуть присутні відомі українські письменники, за участю яких відбуватимуться й інші події фестивалю. У програмі фестивалю дискусії, автограф-сесії, майстер-класи, воркшопи, лекції, наукова конференція тощо, які відбуватимуться 27 та 28 жовтня на різних локаціях.

Також у програмі безкоштовний містично-історичний квест вулицями міста від квест-кімнати “Escape Quest”, фентезі-квіз “Вікторина вигаданих світів” та сюрпризи від організаторів!

“Браму” можна сміливо назвати найбільшим в Україні жанровим конкурсом. Лише за три місяці від оголошення старту було отримано понад півтисячі оповідань у різних жанрах фентезі: від дитячого, до містичного, від техно-фентезі, до карпатської магії! Принципова конкурсна вимога – українська мова твору. “Брама” впевнено доводить: є автори, що пишуть українською! Понад 500 конкурсних робіт – яскраве цьому підтвердження.

Читайте також: Івано-Франківськ готується до грандіозного фестивалю “Брама”. ВІДЕОСЮЖЕТ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...