Мед Атлант

Правоохоронці розшукали п`яного водія, який вчинив дві ДТП і двічі тікав від поліції. ФОТО

Як вже писало МІСТО,  у Павлівці нетверезий водій збив пішохода, втік з місця події та потрапив у ще одну ДТП в Івано-Франківську.

У франківській ДТП поліціянти запідозрили, що водій може бути причетним до аварії в с Павлівка. Крім того, за візуальними ознаками, водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його доставили до медичного закладу для проведення медосвідчення на факт вживання алкоголю. В результаті проведеної експертизи у його крові виявлено 2,69 проміле алкоголю. Згодом водій утік з медзакладу.

Правоохоронці розшукували водія. Як стало відомо МІСТУ, водія за декілька годин розшукали у Тисменицькому районі. Зловмисника затримали. Він ще перебував у стані сп`яніння. Цю інформацію підтвердили у прес-службі Нацполіції Прикарпаття. Водій пояснював, що налякався і тому двічі за вечір тікав: спочатку з Павлівки до Івано-Франківська, а потім самостійно покинув лікарню. Попередньо вину у вчинених аваріях визнав.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Фото з місця ДТП у Павлівці:

Фото з місця ДТП в Івано-Франківську:

Читайте також: Одіозна Тетяна Михайлова, яку двічі затримували, може уникнути покарання через хворобу

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...