Мед Атлант

ТОВ “СТЕК” розпочало опалювальний сезон у Франківську

Сьогодні, 23 жовтня, ТОВ «Станіславська теплоенергетична компанія» запустило в роботу котельню, яка знаходиться на вулиці Індустріальній, 34.

Про це інформує МІСТО з посиланням на сайт підприємства.

ТОВ «Станіславська теплоенергетична компанія» здійснює подачу теплоносія магістральними тепловими мережами на потреби опалення споживачів, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, згідно Рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 10.10.2017р. № 821 “Про початок опалювального сезону в м. Івано-Франківську” з 11 жовтня 2017 року ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» розпочало опалювальний сезон у житловому фонді та закладах освіти, медицини і культури міста. СТЕК досі не міг запустити котельню на вулиці Індустріальній, бо не було не укладено договору газопостачання на опалювальний сезон з газопостачальною організацією (НАК “Нафтогаз України”). Після звернення від імені міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа до Міністерства енергетики та вугільної промисловості України “Станіславська теплоенергетична компанія” врешті отримала ліміти на газ.

Читайте такожСТЕК хоче збільшити тарифи на опалення та гарячу воду

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...