Мед Атлант

У Франківську водій влетів в рекламний щит, троє людей у лікарні. ФОТО

Вчора, 22 жовтня, в Івано-Франківську трапилася ДТП на вул. Набережна: водій легковика врізався в опору рекламного щита.

Підвечір автомобіля «Nissan Primstar», за кермом якого був громадянин 1966 року народження, проявив неуважність і внаслідок чого виїхав за межі дорожнього полотна. У результаті машина зіткнулася із металевою опорою рекламного банера. Про це МІСТУ повідомили в Управлінні з питань цивільного захисту ОДА.

Внаслідок наїзду постраждали чотири пасажири автомобіля. Вони жителі м. Івано-Франківськ: громадянин 1971 року народження отримала травму у вигляді закритого перелому шийки правого плеча та доставлена в МКЛ-1; громадянин 1968 року народження отримав травму у вигляді забійно-рваної рани підборіддя та госпіталізований в ОКЛ; громадянин 1968 року народження отримала травму вигляді СГМ, забою м’яких тканин лобної ділянки голови та доставлена в МКЛ-1. У салоні знаходилася неповнолітня дитина. На щастя, вона не постраждала. У патрульній поліції Івано-Франківська повідомили, що водій тверезий.

ФОТО: чат Auto Life IF

Нагадаємо, у Франківську автомобіль врізався у цегляну огорожу. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...