Мед Атлант

З міського бюджету на ремонт департаменту ЖКГ виділять більше 120 тисяч гривень

Днями на сайті публічних закупівель завершився прийом пропозицій серед підрядників, які хочуть взяти на себе зобов’язання щодо ремонту та реставрації приміщень по вул. Незалежності, 7 в м. Івано-Франківську.

Зазначимо, що за цією адресою розташований Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради.

Згідно вимог до тендерних процедур, Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою ще 12 жовтня опублікував на сайті “Prozorro” оголошення про проведення відкритих торгів щодо капітального ремонту приміщень. Зокрема, ремонтні роботи плануються у приміщенні побутового призначення, відділі благоустрою, коридорі, відділі правової та кадрової роботи.

Вартість усіх ремонтних робіт в Департаменті оцінили в 126 282 грн. Втім, переможцем тендеру стане той учасник, який зможе запропонувати меншу суму за якісне виконання послуг — на сайті “Prozorro” свої пропозиції подали два учасника — ТОВ “СтаніславСервісБуд” та ФОП Апостол Наталія Орестівна. Наразі тендерна комісія розглядає документи першої компанії, яка запропонувала дещо нижчу ціну — 121 100 грн.

До слова, всі ремонті роботи підрядник повинен завершити до кінця цього року.

Зазначимо, що працівники культури Івано-Франківська планують відзначити своє професійне свято за 90 тисяч гривень.

Читайте також: Для відзначення Дня працівника харчової промисловості та Дня підприємця з міського бюджету виділяли по 20 тисяч гривень. 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...