Мед Атлант

Літня жінка, котру шукали всю ніч рятувальники, поліцейські і собаки, знайшлася

23 жовтня до рятувальників надійшло повідомлення від працівників Нацполіції в області про те, що в лісовому масиві неподалік вул. Юності м. Івано-Франківськ втратила орієнтування та заблукала жінка.

Громадянка 1940 року народження заблукала в районі дачного масиву «Магістраль». Про це МІСТУ повідомили в Управлінні з питань цивільного захисту ОДА. Для проведення пошуково-рятувальних робіт з 19.25 залучено рятувальників Івано-Франківська (3 чол. 1 од. тех.) та 2 екіпажі працівників ГУ НП в області (6 чол. 2 од. тех.). З метою надання допомоги в проведенні пошукових робіт з опівночі, 24 жовтня, додатково залучено рятувальників (8 чол. та 2 од. тех.).

Всього залучено 17 чоловік та 5 одиниць техніки. З метою нарощення сил в районі пошуку в області оголошено сигнал «Збір-аварія» та направлено 4 кінологи з 3 собаками і ще 1 техніку. Крім того, повідомлено лісників Марковецького лісництва.

Як повідомили МІСТУ в прес-службі ГУ НП в Івано-Франківській області, уже зранку стало відомо, що жінка знайшлася — сама вийшла з лісу та дійшла до ближчого приватного будинку в с. Хом’яківка, Тисменицького району. Літню жінку правоохоронці відвезли додому.

Читайте також: ДТП у Франківську: таксист збив неповнолітню на пішоході і доставив у лікарню

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...