Мед Атлант

Депутати облради зберуться на виїзній сесії, щоб поговорити про охорону здоров’я

За три дні відбудеться засідання вісімнадцятої сесії Івано-Франківської обласної ради. Після детального опрацювання всіх питань на засіданнях постійних комісій останні позиції узгоджувались на президії обласної ради.

Сьогодні, 24 жовтня, у приміщенні адмінбудинку відбулося спільне засідання президії обласної ради, Консультативної ради з питань місцевого самоврядування та Дня депутата в обласній раді.

Голова облради Олександр Сич зазначив, що сьогодні мають розглянути два головні питання: порядок денний сесії і питання енергоефективності. Тому на початку засідання головам райрад розповіли про необхідність проведення енергоаудиту.

За словами Олександра Сича, на чергову сесію, яка відбудеться у Тлумачі, винесли небагато питань. Всього майже півтора десятка. Говоритимуть, зокрема, про децентралізацію, донорство та реформування охорони здоров’я.

Коли робимо виїзну сесію, то стараємося взяти максимально невелику кількість питань. І тільки ті питання, які потребують термінового розгляду.  У зв’язку зі стартом медичної реформи на сесію запросили і голів ОТГ та лікарів. Щоб дізнатися, з чим вже зіткнулися громади в сенсі надання медичних послуг. Наша бесіда має бути максимально відвертою, щоб говорилося не лише про успіхи, але і про проблеми, які виникають, – сказав Сич.

Читайте також: Обласна газета “Галичина” отримає нового керівника

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...