Мед Атлант

Екс-міліціонер, якого суд визнав винним за водіння в нетверезому стані, оскаржує постанову. ОНЛАЙН

Сьогодні, 24 жовтня, в Івано-Франківському апеляційному суді розглядають апеляцію у справі Михайла Ільницького.

Зазначимо, 2 серпня, суд визнав чоловіка винним за ст. 130 (керування транспортним засобом особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції), і ст 185 КУпАП (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовці).  Однак, екс-міліціонер Михайло Ільницький зараз оскаржує постанову першої інстанції в апеляційному суді та перекладає вину на свою невістку.

Нагадаємо, що в ніч на 19 червня працівники патрульної поліції Івано-Франківськ зупинили водія автомобіля”Skoda Octavia” за порушення правил ПДР. Підтримати водія та пасажирів прийшов відомий франківський активіст “Хімік”. Нетверезий водій тоді не пред’явив патрульним ні посвідчення водія, ні страхівку. Від освідування також відмовився.

Суд онлайн:

 

Як вже писало МІСТО, франківського патрульного Леоніда Гончарука, на якого поскаржився екс-міліціонер через нібито зламаний мізинець, відсторонили від роботи і заборонили виїжджати за межі області. Це викликало неабиякий резонанс у місцевих ЗМІ. Більше того, про цей випадок заговорили на всеукраїнському рівні.

Ситуацію прокоментував і міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй фейсбук-сторінці.А вчора, 23 жовтня, відсторонений франківський патрульний і його колеги отримали нагороди від міністра внутрішніх справ. ФОТО/ВІДЕО

До теми: Що ж ви творите, судді і прокурори? Відсторонення франківського патрульного через екс-міліціонера підірвало соцмережу

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...