Мед Атлант

В Івано-Франківську побудують велодоріжку за 18 мільйонів гривень

Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради уклав договір з підрядником щодо реконструкції тротуарів з облаштуванням велосипедної доріжки по вулиці Галицька (парна сторона).

У тендері взяли участь три фірми: ТОВ “Івано-Франківськавтодор”, ТОВ “Івано-Франківська дорожня служба” та ТОВ “БК Трейдзахідбуд”. Переможцем тендеру стало ТОВ “Івано-Франківська дорожня служба”. Підприємство побудує велодоріжку за 18,075 мільйонів гривень.

Будівництво повинні завершити до 31 грудня 2018 року.

Нагадаємо, історія створення ТОВ “Івано-Франківська Дорожня Служба” тісно переплітається з наближеними до ВО “Свобода” особами. Засновником підприємства є ТзОВ “Західполіремкомплект”. За даними аналітичної системи Youcontrol підприємство засноване Уляною Павликівською – молодою методисткою “Пласту” і, заодно, помічницею секретаря Івано-Франківської міськради Оксани Савчук – одного з лідерів ВО “Свобода”. Після того, як у квітні 2016 року активісти ГО “Центр “Антикорупційна Платформа” описали потенційний конфлікт інтересів у своєму матеріалі – були внесені зміни до реєстру і власниками та керівниками “Західполіремкомплекту” стали інші люди – Анатолій Бойчук та Ірина Джус. Остання в 2015 році балотувалась до міської ради від ВО “Свобода”. Тоді вона працювала головним бухгалтером ТОВ “Комунальні інвестиції” – фірми, якою керує колишній депутат міськради від “Свободи”, теперішній член виконкому Михайло Сеньків.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...