Мед Атлант

Перша перемога, — Аваков і Береза про рішення апеляційного суду у справі франківського патрульного

Як вже писало МІСТО,  сьогодні, 25 жовтня, в Івано-Франківському апеляційному суді розглянули апеляційну скаргу патрульного Леоніда Гончарука на ухвалу Івано-Франківського міського суду про відсторонення його від посади на два місяці за нібито перевищення службових повноважень при затриманні екс-полковника міліції Михайла Ільницького.

Апеляційний суд поновив на посаді патрульного, який нібито зламав палець екс-міліціонеру. Деталі засідання у відеосюжеті МІСТА.

На рішення суду на своїй фейсбук-сторінці відреагував нардеп Борислав Береза.

Вітаю! Це справжня перемога! Перша, але важлива! Але це не кінець. Бо цю прокурорську кодлу треба привчити поважати закон, а не ставити себе над законом.

Рішення суду про поновлення патрульного на посаді вважає першою перемогою і міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Закінчився суд! Ухвалили скасувати рішення про відсторонення! Перша перемога!, – прокоментував Аваков.

Як вже писало МІСТО, франківського патрульного Леоніда Гончарука, на якого поскаржився екс-міліціонер через нібито зламаний мізинець, відсторонили від роботи і заборонили виїжджати за межі області. Це викликало неабиякий резонанс у місцевих ЗМІ. Більше того, про цей випадок заговорили на всеукраїнському рівні. Ситуацію прокоментував і міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй фейсбук-сторінці. А 24 жовтня, відсторонений франківський патрульний і його колеги отримали нагороди від міністра внутрішніх справ.Крім Авакова Гончарука підтримали іванофранківці, влаштувавши у фейсбук флешмоб “#ПідтримуюГончарука,  #ПідтримуюЛеоніда” та колеги. На всеукраїнському рівні: український журналіст і блогер Павло Казарінавтогонщик та спортивний журналіст Олексій Мочановволонтер Роман “Сініцин” Баланнардеп  Борислав Березаначальник Нацполіції Прикарпаття Віктор Шкутов.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...