Мед Атлант

Франківців запрошують на грандіозні події в рамках фестивалю фентезі “Брама”. ПРОГРАМА

Завтра, 27 жовтня, в Івано-Франківську розпочнеться дводенний Всеукраїнський фестиваль фентезі “Брама”.

Як вже писало МІСТО, у перший день фестивалю, 27 жовтня, на франківців чекають десять різноманітних та цікавих подій. Серед яких – зустріч з письменниками, видавцями та громадськими діячами Дмитром та Віталієм Капрановими, наукова конференція “Світи і антисвіти українського фентезі”модератором якої виступить Степан Процюк, фентезійно-фантастичний квіз “Вікторина вигаданих світів” та інші грандіозні події.

У другий день фестивалю, 28 жовтня, на гостей та мешканців міста також чекають десять неймовірних заходів:

Завершальною подією стане церемонія нагородження переможців літературного конкурсу фентезійних оповідань “Брама”. На конкурс надійшло понад півтисячі робіт українською мовою. Переможці конкурсу отримають грошові премії в розмірах десяти, п’яти та двох з половиною тисяч гривень.

“Браму” можна сміливо назвати найбільшим в Україні жанровим конкурсом. Лише за три місяці від оголошення старту було отримано понад півтисячі оповідань у різних жанрах фентезі: від дитячого, до містичного, від техно-фентезі, до карпатської магії! Принципова конкурсна вимога – українська мова твору. “Брама” впевнено доводить: є автори, що пишуть українською! Понад 500 конкурсних робіт – яскраве цьому підтвердження.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...