Мед Атлант

На парній стороні вулиці Галицької розпочали капремонт тротуарів з облаштуванням велодоріжки

Розпочався капітальний ремонт тротуарів з облаштуванням велодоріжки на парній стороні вулиці Галицької. Тут за проектом – 2,5 км нових доріжок, протяжністю від перехрестя з вул. Військових Ветеранів і до Калуського шосе.

Про це на сторінці у фейсбук повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Крім того, встановимо чотири десятки велостійок та стільки ж лавок, додатково висадимо 90 дерев. До слова, на протилежній частині вулиці роботи з облаштування велодоріжок та тротуарів вже на етапі завершення. Вони простягаються від перехрестя з вул. Новгородською до Дем’янового Лазу. Варто зазначити, що під час реконструкції вул. Галицької, яка є однією з найбільш завантажених у місті, врахували потреби всіх учасників руху, і особливо маломобільних груп.  Зараз в Івано-Франківську нараховується близько 10 км велосипедної інфраструктури, але на цьому не спиняємось і продовжуємо наш шлях до звання велостолиці України.

Світлина від Руслан Марцінків.

Світлина від Руслан Марцінків.

Світлина від Руслан Марцінків.

Світлина від Руслан Марцінків.

Світлина від Руслан Марцінків.

Нагадаємо, у  тендері взяли участь три фірми: ТОВ “Івано-Франківськавтодор”, ТОВ “Івано-Франківська дорожня служба” та ТОВ “БК Трейдзахідбуд”. Переможцем тендеру стало ТОВ “Івано-Франківська дорожня служба”. Підприємство побудує велодоріжку за 18,075 мільйонів гривень.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...