Мед Атлант

З міського бюджету виділять 29 тисяч гривень на допомогу франківцям, чиї оселі постраждали від вересневої негоди

З резервного фонду міського бюджету Івано-Франківська виділять кошти для надання матеріальної допомоги жителям міста Івано-Франківська, які постраждали внаслідок вересневої негоди.

Про це повідомили сьогодні, 26 жовтня, під час чергового засідання виконавчого комітету. Як вказано в проекті рішення, кошти в сумі 29 тисяч гривень виділять головному розпоряднику коштів – Департаменту соціальної політики. Департамент, у свою чергу, надасть 29 франківцям по одній тисячі гривень.

Також, департамент надасть дещо інші суми допомоги франківцям, чиє житло постраждало більше чи менше від інших. Зокрема, найбільша сума виплати допомоги людині склала 22 тисячі гривень, а найменша – 890 гривень.

Нагадаємо, 3 вересня після проливного дощу за кілька годин затопило вулиці Івано-Франківська. На проблемних ділянках дороги, де вода збирається навіть під час помірних опадів залишалися “в полоні” автомобілі.

Вже станом на 7 вересня близько 30 франківців звернулися до влади за компенсацією від збитків негоди. Кількість заяв зросла. Загалом до виконавчого комітету надійшло 64 заяви-звернення на компенсацію збитків. Згодом представники міської влади визначились зі складом комісії, яка розглядатиме заяви містян про збитки від проливного дощу.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...