Мед Атлант

Кожен франківський магазин “відчує”, що краще не продавати алкоголь після 22 години

Під час оперативної наради у міського голови підняли питання про те, що в інших містах є рішення, що після 22-ї години алкоголь не продають.

За словами заступника міського голови Богдана Білика,  в Івано-Франківську теж є рішення міської ради від 05. 10. 2010 р. «Про впорядкування продажу пива, слабоалкогольних та алкогольних напоїв в роздрібній  торговельній мережі міста».

Відповідно до цього документу, заборонено здійснювати продаж даної продукції в нічний час (з 22. 00 години вечора до 8.00 ранку). Але все одно такі випадки фіксуються, — каже Богдан Білик.

У свою чергу Руслан Марцінків додав, що у Патрульній поліції вже повинен бути механізм боротьби з такими порушеннями.

І ви, Богдан Іванович, займіться роботою нарешті. Так, щоб кожен магазин відчув, що йому краще не продавати після 22.00 год. І мене не цікавить, що одразу почнуться дзвінки. Є принцип і все. Злочинів може вночі менше стане. Має бути перелік оцих МАФ, магазинчиків і по кожному має бути окрема стратегія.

Нагадаємо, під час оперативної наради також обговорили механізм реагування на факти незаконного продажу алкогольних напоїв. Відтак в місцевих МАФах можуть заборонити продаж алкогольних напоїв.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...