Мед Атлант

На Івано-Франківщині діти каталися “Карпатським трамваєм” під супровід музикантів. ФОТО

Минулого тижня франківський Карітас організував для дітей екскурсію “Карпатським трамваєм”. У подорож гірською місцевістю поїхали діти учасників АТО, переселенців, діти з малозабезпечених та багатодітних сімей.

Захід відбувся у рамках проекту “Національна мережа для дітей та їх сімей” за фінансової підтримки МБФ “Карітас України”, повідомляє прес-служба Карітасу. На зупинках діти мали змогу набрати собі джерельної води, погратися на ігровому майданчику, придбати сувеніри та сфотографуватися на згадку. 11-річному хлопцю пощастило у такий незвичний спосіб відсвяткувати свій день народження. Музиканти у вагончику трамвая заграли хлопцю вітальну пісню, а від Карітасу іменинник отримав м’яку іграшку.

Кожен свій день народження я святкував дома, – каже хлопчик, – а цього разу на природі і так багато друзів зі мною. Я щасливий.

Франківський Карітас завжди намагається організувати пізнавальне та цікаве дозвілля для дітей. Завдяки подібним заходам хлопці та дівчата знаходять нових друзів, а діти з родин вимушено переміщених осіб інтегруються у місцеве середовище, знайомляться з культурою та історією краю, що став для них другою домівкою. Екскурсію “Карпатським трамваєм” відвідали 25 дітей.

Читайте також: Організатори «Галицького балу» розповіли про особливості цьогорічного заходу

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...