Мед Атлант

Сина Авакова доставили до НАБУ та мають обрати міру запобіжного заходу. ФОТО/ВІДЕО

У вівторок, 31 жовтня, сина глави МВС України Арсена Авакова Олександра доставили в будівлю Національного антикорупційного бюро України.

Про це в Facebook повідомила журналістка Наталія Седлецька.

Сина міністра внутрішніх справ доставили в будівлю НАБУ. Там Олександру Авакову повинні зачитати повідомлення про підозру, а згодом доставлять до суду для обрання міри запобіжного заходу, – мовиться в повідомленні.

Ще більше інформації і відео за посиланням у програмі «Схеми: корупція в деталях».

Проте відомо, що до Солом`янського райсуду ще не надійшли клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про обрання запобіжних заходів фігурантам справи про закупівлю “рюкзаків Авакова”. Про це повідомили в коментарі “Укрінформу” у кримінальній канцелярії Солом`янського райсуду.

До суду ще не надійшли матеріали, тому справа не призначена до розгляду, – сказала працівниця суду.

При цьому вона додала, що, скоріше за все,  розгляд клопотання про обрання запобіжних заходів фігурантам кримінальної справи відбудеться у приміщенні суду за адресою:  Вознесенський узвіз, 10 б.

Це пов`язано з тим, що у приміщенні суду по вул. Полковника Шутова, 1 наразі немає працюючих суддів.

Нагадаємо, 31 жовтня детективи НАБУ затримали 3 осіб у справі про закупівлю МВС 6 тисяч тактичних рюкзаків за завищеними цінами. Серед затриманих – син голови МВС Олександр Аваков, заступник голови МВС Сергій Чеботар та представник фірми-переможця тендеру з постачання наплічників. Їх підозрюють у розтраті 14 мільйонів гривень з держбюджету.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...