Мед Атлант

Іванофранківці скаржаться на відсутність тепла у будинках

Жителі більше двох сотень франківських будинків наразі не мають тепла.

Про це на оперативній нараді міського голови повідомив Руслан Марцінків.

У мене є інформація по теплу про 255 конкретних під’їздів, де його немає. В основному — адреси СТЕКу. Рахунки людям виставляєте, а економите газ. Я Вас в суботу візьму на футбол і буду казати, що ось він — від СТЕКу. І подивимося, що з Вами буде. Чому Ви посилаєте людей, які до Вас дзвонять?—  запитав Руслан Марцінків представника підприємства.

У свою чергу, керівник «Теплокомуненерго» Василь Рущак додав, що їхнє підприємство допомагає ліквідовувати пориви мереж, які обслуговує СТЕК.

Є в нас такі будинки, де кожен рік запускаємо, але тепла нема. Наприклад, на Бандери, 62. Ми не посилаємо. Може хтось кудись набрав не туди, — відповів представник СТЕКу

Під час оперативної наради міський голова попросив патронатну службу набрати номер СТЕКу, щоб перевірити, як там відповідають мешканцям на скарги по відсутності тепла.

Встає чоловік від СТЕКу і хіхоньки-хахоньки, а люди мерзнуть. І не запустили тепло, бо одні олігархи намахали інших, а мешканці страждають. Ми не будемо залежні. Наступного року заберемо всі ті теплові райони від Вас, — сказав Руслан Марцінків.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...