Мед Атлант

Франківські поліцейські розшукали велосипедиста, який вихопив з рук перехожої сумку

В Івано-Франківську до місцевого відділу поліції звернулась жінка та повідомила, що невідомий велосипедист вихопив у неї з рук сумочку.

Проведеними розшуковими заходами правоохоронці встановили особу грабіжника. Ним виявився 29-річний місцевий мешканець, який уже раніше неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки, грабежу та розбою, проте на шлях виправлення, як бачимо, не став.

Як з’ясували, коли потерпіла поверталася додому на одній із вулиць міста до неї ззаду на велосипеді під’їхав зловмисник, вирвав із рук заявниці сумочку та втік. У сумці знаходились грошові кошти в сумі 200 грн., ключі від квартири, паспорт, мобільний телефон “Нокіа”.

У скоєному лиходій зізнався та розповів про те, що викрадену сумку він одразу ж викинув, забравши з неї мобільний телефон.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмисника очікує чергова кримінальна відповідальність.

Згідно санкції статті передбачено покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Читайте також: В Івано-Франківську патрульні розшукали та затримали хлопців, які побили свого знайомого. ФОТО 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...