Мед Атлант

До міського бюджету Франківська за оформлення закордонних паспортів та ID-карток надійшло близько 4 мільйонів гривень

Сьогодні, 3 листопада, відбулося засідання виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.  В ході засідання члени виконкому заслухали інформацію  про діяльність Центру надання адміністративних послуг  м. Івано-Франківська.

Загальна кількість послуг, наданих в управлінні адміністративних послуг, станом на 20.10.2017 року становить 49 790, надано 4 372 консультації, виконано 46 322 документи. Найбільша кількість вхідних пакетів документів в абсолютному значенні надійшла в управління реєстраційних процедур (реєстрація/зняття з місця проживання) – 14 945.

6 квітня 2017 року у ЦНАП м. Івано-Франківська відбулося офіційне відкриття сектору з оформлення та видачі паспорта громадянина України у формі ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон. За кошти міського бюджету було закуплено 4 станції для оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон та паспорта громадянина України у формі ID-картки.

За звітний період прийнято 7 038 вхідних пакетів документів для оформлення паспортів громадянина України для виїзду за кордон, 86 вхідних пакетів документів для оформлення паспортів громадянина України у формі ID-картки при досягненні 14-річного віку, 49 вхідних пакетів документів для оформлення паспортів громадянина України у формі ID-картки.

До міського бюджету  за оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон та паспорта громадянина України у формі ID-картки надійшло близько 4 млн. грн. (70% адміністративного збору за оформлення паспортів надходить до міського бюджету).

Читайте такожID-картка: місія (не)здійсненна?

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...