Мед Атлант

На Прикарпатті перекинувся автомобіль, водій загинув на місці ДТП

Дорожньо-транспортна пригода з летальними наслідками трапилася в Івано-Франківській області.

2 листопада близько 21.00 год. на автодорозі сполученням Мукачево-Львів у смт. Делятин Надвірнянського р-ну, 22-річний водій, керуючи автомобілем “MERCEDES-BENZ VITO”, не врахував дорожню обстановку на заокругленій ділянці проїзної частини дороги, не впорався із керуванням, внаслідок чого виїхав за межі проїзної частини дороги, з’їхав у кювет, де вчинив наїзд на електроопору та допустив перекидання автомобіля.

Про це інформує МІСТО з посиланням на управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Внаслідок ДТП водій, житель с. Ямна, Яремчанської міської ради, від отриманих травм загинув на місці події.

Його пасажири: 23-річний  житель міста Яремче отримав тілесні ушкодження у вигляді рваної рани в ділянці дельтовидного м’язу правого плеча та госпіталізований до Надвірнянської ЦРЛ; 16-річний житель  села Ямна отримав тілесні ушкодження у вигляді колото-різаної рани верхньої третини правого стегна, оглянутий лікарями Надвірнянської ЦРЛ та відпущений до місця свого проживання. Ще двоє пасажирів –  20-річний яремчанець та громадянин, 1979 р.н., зареєстрований за адресою м. Кам’янець-Подільський, вул. Кн. Коріатовичів, за медичною допомогою не звертались.

Рятувальники ДПРЧ-11 за допомогою гідравлічного інструменту провели розрізання елементів автомобіля та деблокували тіло загиблого водія.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...