Мед Атлант

Троє діток, мама яких постраждала у ДТП неподалік Коломиї, потрапили під опіку поліцейських. ФОТО

Працівники ювенальної превенції опікуються дітьми постраждалої внаслідок ДТП жительки Коломиї.

Троє малолітніх діточок після того, як їх мама отримала в автопригоді тяжкі травми та потрапила до лікарні, залишилися практично без догляду дорослих. Довідавшись про складні життєві обставини, в яких опинилася сім’я переселенців з Донеччини, поліцейські негайно втрутилися в ситуацію.

Про це повідомила Начальник сектору молодіжної превенції управління превентивної діяльності ГУ НП в Івано-Франківській області Алла Бойчук.

25-річна жінка зазнала політравм та була доставлена до реанімації у результаті жахливої аварії, яка трапилася увечері 28 жовтня на об’їзній дорозі неподалік Коломиї. Поки медики рятували її життя, вдома на маму очікували дві донечки віком 3 і 7 років та 5-річний синочок. Переляканих дітей, які залишилися без опіки дорослих, поліцейські забрали та тимчасово помістили до районної дитячої лікарні.
Як згодом з’ясували працівники ювенальної превенції Коломийського відділу поліції, жінка з Донбасу з трьома дітьми останнім часом винаймає житло в Коломиї. Щоправда, будинок, де вони оселилися, далеко не назвеш комфортним – він не пристосований для проживання та нормального розвитку дітей. Відтак поліцейські прийняли рішення про те, що дітям буде краще, якщо на певний час їх переселять до спеціального закладу. За два дні сестричок та їх братика працівник поліції доставив до центру соціальної реабілітації для дітей у селі Мединя Галицького району. Тут вони перебуватимуть під наглядом вихователів та фахівців-психологів допоки не одужає їх мама.

Читайте також: Батьки дівчинки, яку франківські поліцейські влітку знайшли в темній квартирі, не збираються повертати дитину. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...