Мед Атлант

22-річного франківця, який не має посвідчення водія, оштрафували восьмий раз

Франківські патрульні евакуювали автомобіль водія, якого 8 разів оштрафували за керування без документів.

Удосвіта 3-го листопада екіпаж патрульної поліції побачив, як на вулиці Івасюка автомобіль Skoda Forman розвернувся на пішохідному переході, тому вирішили з’ясувати причину порушення правил водієм.

За кермом був 22-річний мешканець Івано-Франківська, який не мав посвідчення водія. Патрульні з’ясували, що франківець ніколи його й не отримував. Більше того, на чоловіка вже винесли шість постанов за керування без відповідних документів.

На порушника винесли постанову за ч. 2 ст. 126 КУпАП (керування особою, яка не має такого права). Водія попередили – далі їхати він не має права. Автомобіль Skoda Forman зупинився без порушень ПДР, тому франківець заспокоїв поліціантів: він іде додому, щоб знайти водія.

Проте згодом на вулиці Надрічній патрульні знову побачили автомобіль Skoda Forman – його водій знову порушив правила руху. За кермом був той самий водій. Зважаючи на те, що він не має права керувати, а його автомобіль суттєво заважав руху, патрульні вирішили евакуювати транспортний засіб. Водій-порушник отримав восьму постанову та пішов додому пішки.

Читайте також: У Франківську виникла масова бійка між десятьма чоловіками

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...