Мед Атлант

Калуська міська рада планує відремонтувати об’їзну дорогу за 44 мільйони гривень

Калуська міська влада розраховує на підтримку з боку державного бюджету України, зокрема, Державного фонду регіонального розвитку.

Проект по капітальному ремонту вул. Окружної, як повідомив “Вікнам” начальник управління економічного розвитку Калуської міської ради Юрій Соколовський, вже готовий і зараз перебуває на державній експертизі. Лише після отримання позитивного висновку експертів можна буде подавати документи на конкурс.

За проектом, вартість робіт з капітального ремонту становить 44 млн гривень. Оскільки бажаючих отримати фінансування з ДФРР є більше, ніж грошей, а прийом проектів наступного року на конкурс триває більше місяця, то це зменшує шанси Калуша на отримання коштів у наступному році.

Між іншим, за інформацією офіційного державного фонду регіонального розвитку, за рахунок фонду у Калуші було профінансовано всього один проект – відновлення моста через Сівку у 2015 році (на 1,8 млн гривень плюс 200 тис. гривень з місцевого бюджету). І той – в рамках заходів з усунення наслідків повені.

Нагадаємо, що вул. Окружна — дорога державного значення і мала б ремонтуватися коштом Державного бюджету.

Читайте також: “Розкопаємо і заберемо транспорт, щоб було, як у Європі”, – міський голова Франківська про оновлення середмістя 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...