Мед Атлант

Міський голова Франківська заперечив кумівські стосунки з новим директором клінічного перинатального центру

Сьогодні, 7 листопада, під час оперативної наради міський голова Франківська представив нового директора комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський міський клінічний перинатальний центр”.

Новим директором став колишній заступник директора перинатального центру Сергій Стефанко. Він також є колишнім депутатом від фракції “Свобода” в міській раді.

Нещодавно головний лікар міського перинатального центру Михайло Прудніков розповів журналістам МІСТА про те, що міський голова Руслан Марцінків давно бажає бачити на посаді Сергія Стефанка. За словами Пруднікова, Стефанко є кумом Марцінківа. Також Михайло припускав, що розширять і повноваження нового керівника в плані кадрової і фінансової політики. Тобто, він зможе самостійно лобіювати кадрові зміни в лікарні, а також на свій розсуд змінювати певні статті витрат.

Та у мережі фейсбук Руслан Марцінків заперечив той факт, що Стефанко є його кумом. Каже, що жодних кумівських стосунків з новопризначеним директором немає.

Нащо писати брехню? Бо так цікавіше відповіла журналістка! Етика журналістський стандартів не існує для певних видань! Офіційно заявляю, що я не перебуваю в кумівських стосунках з Стефанком! Але це з сфери Ваша дочка ку..а, в мене не має дочки, то йди розкажи це людям?! Головне, що їм і не соромно поширювати брехню, – йдеться у дописі.

Читайте також: Франківський суддя розповів, чому Руслана Марцінківа не притягнули до відповідальності за корупцію

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...