Мед Атлант

У “СТЕК” запевняють, що франківці не платитимуть за відсутність тепла

Сьогодні, 7 листопада, в Івано-Франківську під час оперативної наради у міського голови представники “СТЕК” доповіли про стан запуску опалення в місті.

Олег Вечеринський, директор ТОВ “Станіславська теплоенергетична компанія”, повідомив, що котельня підприємства працює в штатному режимі. З моменту старту тільки у суботу трапився прорив по вулиці Сахарова, але теплопостачання вже відновили.

Щодо нарахування оплати, то Олег Вечеринський каже, якщо лічильників у домі немає, то людина повинна звернутись до СТЕКу, щоб інспектор склав акт про відсутність тепла. Відтак, у такому випадку гроші не буде нараховано. Наразі є уже вісім таких заяв.

Тобто балансоутримувач з мешканцями по стояку складають заяву і гроші не нараховуються за відсутність тепла, – каже Вечеринський.

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків вважає таку систему надто складною.

Звертатись у “Теплокомуненерго”, “СТЕК”, МІУК”. Люди путаються, – каже Марцінків.

Заступник міського голови Олександр Левицький поцікавився щодо надання опалення у школі №15. Директор СТЕКу каже, що обігрівається тільки частина школи. Заступник голови зазначив, що варто перевірти теплопостачання в цій школі, оскільки через півтори місяця мережі передадуть “Теплокомуненерго”.

Читайте також: У “СТЕК” кажуть, що міський голова дезінформує франківців щодо відсутності опалення

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...