Мед Атлант

Поліцейські провели обстеження вуличної мережі Івано-Франківська

З 4 жовтня по 4 листопада працівники Управління патрульної поліції у м. Івано-Франківську спільно з представниками комунальних та залізничних організацій провели осіннє комісійне обстеження вуличної мережі міста. Патрульні зафіксували незадовільний стан проїзної частини на багатьох вулицях міста, зокрема, руйнування дорожнього покриття, напливи асфальту, глибокі вибоїни та тріщини.

Під час обстежень вуличної мережі патрульні виявили суттєві недоліки, що впливають на безпеку дорожнього руху.

Зокрема, вулиці, які можуть суттєво зменшити концентрацію автомобілів у центральній частині міста, а саме, Крайківського, Ленкавського, Левицького, Польова, Княгинин, Національної Гвардії, Бельведерська, Автоливмашівська, Хриплинська, Ребета, Ушинського та багато інших знаходяться у незадовільному стані. Через це водії обирають для руху маршрути, які пролягають через центральну частину міста, — повідомляють у прес-службі Патрульної поліції.

У зв’язку із відсутністю водовідведення та інтенсивним рухом великогабаритних та вантажних транспортних засобів на вулиці Автоливмашівська, яка є об’їзною міста, утворились глибокі вибоїни та напливи асфальту, а в окремих місцях дорожнє покриття взагалі відсутнє. Водії змушені виїжджати на тротуари або зустрічні смуги руху.

Результати обстеження направлені міському голові Івано-Франківська для ліквідації причин та умов, які створюють загрозу безпеці дорожнього руху на території міста.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...