Мед Атлант

На Франківщині чоловік вбив свою молоду співмешканку

Прокуратурою Івано-Франківської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом убивства молодої жінки.

Встановлено, що у співжителів під час розпивання спиртних нопоїв виник конфлікт, у результаті якого чоловік наніс своїй співмешканці удари руками по тілу та голові, після чого позбавив життя шляхом удушення.
Наразі 38-річного  коломиянина затримано за підозрою у скоєнні злочину в порядку ст. 208 КПК України. На даний час вирішується питання щодо оголошення йому підозри у вчиненні злочину, передбаченого
ч. 1 ст. 115  КК України ( «Умисне вбивство»), та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як повідомили МІСТУ у прес-службі ГУНП в Івано-Франківській області, трапилося вбивство у селі  Остапківці Коломийського району  7 листопада близько 22-ї години. .

До будинку 32-річної місцевої жительки прийшла її сестра і виявила жінку мертвою. Були наявні ознаки насильницької смерті. Сестра викликала правоохоронців, які встановили, що із померлою проживав раніше не судимий 38-річний співмешканець. Було встановлено, що він побив жінку та після цього задушив її.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...