Мед Атлант

У “СТЕК” запевняють, що за проблеми з опаленням у школі №15 відповідальна адміністрація

У “Станіславській теплоенергетичній компанії” повідомляють, що комісія обстежила школу №15, на теплопостачання якої скаржились франківці.

За дорученням міського голови 8 листопада комісія у складі директора школи, заступника директора школи з господарської роботи, представника ТОВ “СТЕК” та за участю інженера відділу енергозбереження ДМП “ІФТКЕ” завітали до учбового закладу і перевірили, чи виправдані нарікання батьків про холоднечу у класах.

За результатами обстеження встановлено: температура повітря у навчальних класах та кабінетах + 18  ̊С , а в старому корпусі, як стверджують працівники школи, + 21  ̊С. У “СТЕК” запевняють, що температурний режим у школі, станом на дату проведення комісійного обстеження, знаходиться у межах норми. При цьому, тепловий лічильник на вводах до школи не зафіксував істотних відхилень обсягу і температури теплоносія, який подавався до школи із початку опалювального сезону.

Теплоносій подається постійно і стабільно і складає + 51  ̊С (на момент перевірки), що відповідає температурному графіку подачі теплоносія. При цьому, обстеженням зафіксований перепад тиску у магістральній тепловій мережі (7,8 атмосфер) і після елеваторного вузла у тепловому пункті школи (3,8 атмосфер), – повідомляє прес-служба “СТЕК”.

У компанії стверджують, що єдиною причиною нарікань  щодо недотримання температурного режиму у школі є порушення функціонування внутрішніх мереж, за які несе усю відповідальність адміністрація школи. Неналежна експлуатація внутрішніх мереж адміністрацією школи призводить до порушення температурних норм.

Кажуть, що школа забезпечена теплоносієм від ТОВ “СТЕК” на достатньому для опалення рівні. Члени комісії порадили адміністрації ЗОШ №15 найближчим часом провести позачергові профілактичні роботи на елеваторному вузлі в тепловому пункті школи , а також провести балансування внутрішньо -будинкових мереж системи опалення школи.

Читайте також: У “СТЕК” запевняють, що франківці не платитимуть за відсутність тепла

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...