Мед Атлант

Франківські правоохоронці у болгарина знайшли наркотики

На Прикарпатті проводяться загальнодержавні цільові профілактичні заходи під умовною назвою «Мігрант». Вчора правоохоронці в рамках операції затримали болгарина.

Метою заходів є запобігання та протидія нелегальній міграції та інших порушенням законодавства України в міграційній сфері, які триватимуть з 16 жовтня до 24 грудня 2017 року. Профілактичний захід проводиться на виконання вимог наказу Національної поліції України, а також п. 1 ч.1 ст. 23 ЗУ «Про Національну поліцію».

Вчора, 9 листопада, в рамках проведення вищевказаних заходів працівниками Управління превентивної діяльності ГУНП в області спільно з працівниками Управління державної міграційної служби в Івано-Франківській області викрито 22-річного уродженця Болгарії, в помешканні якого було виявлено паперовий згорток зовні схожий на наркотичний засіб “марихуана”, який правоохоронці вилучили та направили на проведення експертизи. Про це МІСТУ повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеження чи позбавлення волі на строк до 3 років.

Читайте також: Прикарпатець до смерті побив рідного батька

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...