Мед Атлант

Офіцери прикарпатської поліції присягнули на вірність українському народу. ФОТО

Сьогодні, 10 листопада, в Головному управлінні Національної поліції України в Івано-Франківській області нове поповнення офіцерів поліції склали урочисту Присягу на вірність українському народу.

52 правоохоронці (дільничні офіцери поліції, інспектори, поліцейські секторів реагування патрульної поліції та поліцейські інших служб ГУНП в області), які успішно пройшли конкурсний відбір у прикарпатську поліцію. Також пройшли чотирьохмісячні курси навчання в Житомирському навчальному центрі підготовки поліцейських та в Національній академії внутрішніх справ м. Київ та на базі Факультеру № 3 (м. Івано-Франківськ) НАВС і довели, що готові до виконання службових обов’язків в поліції сьогодні урочисто заприсягнули на вірність українському народові. Урочистості розпочалися з виконання гімну України. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП в Івано-Франківській області.

Новопризначених правоохоронців привітав т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області полковник поліції Ігор Бабюк:

Від імені керівництва прикарпатської поліції я висловлюю вам щиру подяку за ваш вибір. В кожного працівника поліції день прийняття Присяги – найбільш урочисте і пам’ятне свято. Символічно, що нинішня дата співпала із колишнім Днем міліції, яку відзначали наші ветерани, знаходить своє продовження у наступному поколінні правоохоронців. Адже в основному серед новобранців – сини та доньки працівників, котрі вирішили продовжити родинну династію правоохоронців. Пам’ятайте, що на вас покладено почесний обов’язок захищати людей, забезпечувати правопорядок у державі. Батьківщина довіряє вам. Тож, бажаю Вам виправдати цей важіль довіри від людей і пронести це горде ім’я правоохоронця до кінця служби.

З привітальним словом до молодого поповнення звернувся і заступник начальника ГУНП в області Василь Кіцелюк:

Вітаю вас із визначною подією у вашому житті – складанням Присяги із виконання величної місії – служити людям та державі! Я щиро бажаю всім професійної удачі, щоб ви з гордістю цей день запам’ятали та з гідністю виконували свої службові обов’язки. Основне ваше завдання – це дотримання дисципліни і законності у своїй діяльності. Тож, будьте певними, що за свою відвагу отримаєте як людську вдячність, так і Божу ласку.

Поліцейські у свою чергу розповіли, що з нетерпінням чекали цього дня – прийняття Присяги, щоб поповнити ряди вартових правопорядку.

У мене дійсно з дитинства була мрія пов’язати своє життя з правоохоронними органами і коли почув про набір, не вагаючись подав заявку, і дуже пишаюся, що пройшов відбірні випробування. Зараз скоріше вже хочу почати працювати, – наголосив дільничий офіцер поліції Ярослав Чемсак.

Наприкінці урочистостей за звичаєм поліцейських благословили священики на добру службу.

Читайте також: Будні франківських патрульних: чому екіпажів на вулицях поменшало і чому звільняються поліцейські

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...