Мед Атлант

Замінування автомобіля, на території франківського аеропорту, не підтвердилося. Поліція шукає зловмисника

МІСТО писало, сьогодні, 10 листопада, невідомий чоловік зателефонував до Міжнародного аеропорту Івано-Франківська та повідомив про те, що автомобіль поблизу будівлі заміновано. Згодом правоохоронці з`ясували, що повідомлення не підтвердилося.

На місце події одразу ж виїхали слідчо-оперативна група, працівники вибухотехнічної, кінологічної служб та працівники МНС. Експерти-вибухотехніки негайно розпочали проведення перевірки на наявність у зазначеному місці вибухонебезпечних пристроїв та евакуювали людей. В результаті ретельних пошуків вибухівки не виявлено. Про це МІСТУ повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

За цим фактом слідчим підрозділом Івано-Франківського відділу поліції розпочато кримінальне провадження, відповідно до ч.1 ст.259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України, за які передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Наразі правоохоронці проводять заходи щодо встановлення осіб зловмисників.

Читайте також: Прикарпатець до смерті побив рідного батька

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...