Мед Атлант

Ремонт вулиці Карпатської Січі у Франківську коштуватиме більше 2 мільйонів гривень

Як вже писало МІСТО, комунальники розпочали капітальний ремонт ще однієї франківської вулиці. ФОТО

На вулиці Карпатської Січі буде проведено асфальтування проїзної частини та облаштування пішохідних доріжок. Крім того, проектом передбачено влаштування зон для паркування автівок, зручних вуличних меблів та освітлення.

Переможцем тендеру на капітальний ремонт цієї вулиці, який Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою проводив на платформі онлайн-закупівель Prozorro, стало ТОВ “ФІШКАРОШ”. Фірма має провести капремонт за 2 200 000,00 гривень.

Згідно даних аналітичної платформи «YouControl», засновником і керівником  товариства з обмеженою відповідальністю “ФІШКАРОШ” є Петечел Юрій Олексійович із внеском до статутного фонду у 5 000 гривень.

(скрін з «YouControl»)

Види діяльності фірми: монтаж водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонування; штукатурні роботи; покрівельні роботи; надання в оренду будівельних машин і устаткування; діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії, надання послуг технічного консультування в цих сферах; будівництво житлових і нежитлових будівель (основний).

Додамо, що ТОВ «ФІШКАРОШ» уже цьогоріч здобула кілька перемог у відповідних тендерах, оголошених Департаментом житлової, комунальної політики і благоустрою. Наприклад, виграла тендер на проведення капітального ремонту пішохідної доріжки на вул. Сорохтея, 30 з влаштуванням обмежуючих пристроїв для захисту пішохідних та зелених зон (запропонували провести його за 155 000.00 гривень з очікуваною вартістю 157 500.00 гривень), на проведення капремонту пішохідної доріжки на вул. Петлюри, 19 (запропонували провести його за 136 000.00 гривень з очікуваною вартістю 185 100.00 гривень).

Читайте також: У сквері “Первоцвіт” на Пасічній планують встановити спортивний майданчик із штучним покриттям

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...